måndag 18 maj 2009

7-8 valpar på väg?


Jag är inte bara tjock menar Lina, jag har faktiskt rätt att göra ungefär vad jag vill :o). Att hundarna är klokare än vi många gånger är så övertydligt med en dräktig tik i huset. Hon har tagit det lugnt sen hon visste vad som var på gång. Och det är inte mer med det. Samma glada hund, inga konstiga "cravings" efter lakrits eller så. Men en värdig hund med annat huvudet än bara mat, träning och kel. Men det är som hon också vet att först ska hon bli mamma, sen blir livet som vanligt igen efter ett tag. Inte mer med det.

Ja vi väntar valpar, preliminärt den 4 juni.
Zorro och Lina....

Valparna är e. Proletariat Aureole, ”Zorro” (e. FTCh Craighorn Bracken), från engelska field trial linjer, u. Guamikenis Live ”Lina”.

Både Lina och Zorro är fria från anlag för PRA och är också testade fria från CNM. Båda har A-höfter och fria armbågar och är ögonlysta OK.
Går allt väl blir det gula och svarta valpar.
Stamtavlor och officiella meriter finns på rasdata, http://www.labrador.nu/ och mer om Zorro finns på http://www.capandus.se/ .
Valparna förväntas bli följsamma och bra apportörer och passar den som vill ha en duktig jakthund och/eller är intresserad av att starta på jaktprov och working test.
Kontakta gärna Katarina på tfn 070-302 76 97, 0381-560 22 eller på mail totte_katarina@hotmail.com .

1 kommentar:

Anonym sa...

Jisses så spännande!!!
/Sanna