måndag 17 mars 2008

Jaha joho.....

Pustar en stund mellan uppdragen. Ska snart till basen för att hämta Linnea samt fira Helga som fyller 17 idag. Hurra, hurra....

Imorrn kommer Susanna och Gunnar! Tjoho! Blir hektiska dagar, hoppas Vesuvio är öppet igen.

Nej, ni som undrar. Sopsituationen är inte löst. Allén av soppåsar häruppe är borta men det ser för j-vligt ut på många ställen. Man är liksom van vid det nu, t ex att parkeringsfickorna på den lokala motorvägen inte går att svänga in på, de är fulla av skräp och faktiskt en del påkörda djur, inte grävlingar, hundar och katter. Men så har det varit hela tiden jag har varit här så det är inget som har med den direkta krisen att göra.

Linnea har ledigt från skolan i nära två veckor. Sååå skönt, hon behöver pusta ut litet. Hennes lärare, Mr Steede, var så arg på en del av eleverna i fredags att han slängde ut nästan alla. Linnea tycker det är litet jobbigt med allt kackel och stök. Det räcker med långa dagar och mycket läxor.

Nähä, ska väl försöka ta mig samman och åka iväg.
Ciao för nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.