fredag 7 mars 2008

Long time no skrivet

Det rullar liksom på här. Jim är i Sarajevo men kommer hem ikväll. Igår var norskorna Janne och Therese här på ost och vin. Rätt intressant, det har regnat i tre dagar och det regnar in. Carmine har haft folk som klättrat på hela taket men de har inte hittat något, måste komma hit när det regnar. Iallfall upptäckte jag efter ett par timmar att osten simmade på fatet. Taket har börjat läcka rätt ovanför soffbordet. Intressant. Nästa gång vi bjuder hem folk ska jag be dem ta med paraply ha ha!

Ska strax rulla in till basen igen, vi planerar att bowla med Björn, Helga och Marita. Imorrn kommer Mats för att städa sin bil.... hmmmmm..... då bör ju inte vi vara sämre.... och så kommer Dag som Jim lurat att köpa ännu en HD. Ja ja, pojkarna får leka i garaget :o)

Nästa vecka ska vi åka och kika på akvedukter. Ska bli kul. Och så väntar vi ju besök! Och efter påsk bli det Toscana.... yes!

På sopfronten intet nytt.

Åh! Fick en underbar liten film av Mats igår. Se den! Sen förstår ni hur vi lever här.
http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html

Som sagt, det rullar väl på här. Som ni märker har jag inte så mycket intelligent att berätta. Hm, månde hemmafrulivet verkligen påverkar hjärnan..... Eller kanske vilar den sig i form :o)

1 kommentar:

Anonym sa...

Skrattade mig fördärvad av filmen! Och var lugn, hjärnan bara vilar sig i form. Så fort du beträder svensk mark kommer den vara knivskarp!
Kramar S