söndag 10 februari 2008

Ring inte mig....Läs Lappalainen istället


.... det GÅR nämligen inte att ringa. Telefon och ADSL är döda sedan i fredags. Litet problem tror du? Misstänker att det inte är det. Grannarna har telefon ocn Internet. MEN, de har i sin tur varit urkopplade tidigare, månader i taget. Utan förklaring.....

Hur jag skriver på bloggen? Det är en liten hemlighet men har med grannens öppna nätverk att göra.

Nu är vi tillbaka igen. Här är sig likt. Jim har låtit som kapten Haddock i veckan, nya kravaller som fått honom att sitta fast i bilköer i timmatal samt fått köra stora omvägar. Han lyckades iallafall komma och möta oss på flygplatsen.


Har provianterat böcker hemma, fick tag i både Lappalainens "Camorra" och Savianos "Gomorra". Du som nånsin undrar över varför vi spottar och fräser ibland. Sluta fundera, läs istället Lappalainens bok så kan vi prata sen......!

Nå, våren är här! Idag har det varit litet kyligt men solen skiner och det är ljuvligt. Ser nu fram emot Linneas rakettävling med upskjutningsramp fotbollsplanen på basen. Och att det snart ska gå att sitta på terrassen, läsa och bränna näsan!


Vi ser också fram emot besök här framöver. Susanna och Gunnar inleder innan påsk, sen kommer Gunilla, farmor med kusiner, mina kusiner och kanske ännu fler. Vi försöker att spara en del sevärdheter tills dess.

Inga kommentarer: