lördag 1 augusti 2009

Och vi drog åstad till Gränna




Efter att Elin rest idag kändes det som att vårt första uppdrag var slutfört. Fem glada valpar var levererade till vad som känns goda hem och allt verkar ha gått bra. Nu hoppas vi att resan ska fortsätta med att vi får följa vår kull tillsammans med sina ägare samt självklart tillfällen att ses och kanske träna tillsammans.

Iallafall, på en given signal idag kände vi alla att vi nog måste fly fältet. Sanningen är den att hela familjen inte gjort något tillsammans på hela sommaren, det blir ju så när någon måste se efter valpar 24/7. Vi lastade in flocken i bilen och tog vår årliga tur till Gränna.


Nån lunch på Grännagården blev det inte i år, för mycket folk för att släpa in menageriet. Efter en enklare måltid passade vi på att hälsa på Prins Bosse och hade en jätteskön eftermiddag i gräset med 6 hundar! Efter en god middag vände vi hem alldeles för sent men vi tror dagen har varit nyttig för oss alla. Vi är så glada att Bosse bor nära, han har det busbra hos sin famlj och förhoppningsvis kan vi ses ofta och träna. En hemlis? Bosse har ett eget litet berg på tomten där äldrehunden Kenzo gömmer ben och Bosse gräver upp dem.....

Inga kommentarer: