söndag 18 oktober 2009

Smått & gott!!

Först och främst, nu ser vi jättemycket fram emot valpträffen den 31 oktober. Det ska bli så himla skoj att träffa alla, träna tillsammans och umgås med varandra och alla våra hundar, stora som små.

Förra helgen var jag, Kajsa, Lina, Manda, fam Edvinsson och Bosse på Labbeklubben Östergötlands familjedag med inofficiell utställning, prova-på-apportering och en massa annat skoj. Det var jättetrevligt arrangerat och klubben var verkligen välkomnande! Ett gott föredöme.

Trot eller ej men Bosse gick och vann valpklassen på utställningen med Kajsa som 2:a!

Bilder på Bosse finns på www.ostgotalabben.se under "Resultat och bilder".

Nåja, det roliga var att vi ju inte alls avlat i tron att vi ska sopa rent i utställningsarenan, det är så många som är duktigare på sådant än vi. Men rasstandarden är a och o och sen är det sååå himla kul att visa hund! Roligt var också att hundarna gillade att visa upp sig!

Efter utställningen hjälpte jag till med momentet prova-på-apportering medan Clara, en av Bosses juniormattar, lånade Manda för att göra samma sak. Hon ville träna som förare med en något mer erfaren hund och det var en fröjd att se, sååå duktig i kommunikationen med hund. Nu hoppas vi att Clara verkligen blir biten och fortsätter att träna hund, hon kan bli riktigt duktig.
Slutligen, en jättefin bild på Alice i Klippan. Matte Elin rapporterar om träningsframgångar, inte minst i spårskogen! Känns extra aktuellt såhär i älgjaktstider.

2 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS till utställningsframgångarna!

//Sanna

Anonym sa...

Skojj det ska bli att träffas nästa helg :)


//Julia :))