söndag 26 augusti 2007

Tillfälligt tillbaka

Jaaaaaa! Internet funkar fortfarande inte i vårt hus, trots diverse insatser från Telecom Italia, vänner och bekanta. Vet inte hur många timmar vi lagt ned på det men misstänker fortfarande att ADSL-linan helt enkelt inte är aktiverad, trots Telecom Italias försäkringar att den är så. Lånar nu grannens hus och hoppas kunna komma med inlägg då och då. Har sååååååå mycket att berätta, om Neapel, livet här, alla regler, allt som händer (och det är mycket), vår nedresa när vi blev stående på Autobahn med trasig bil i södra Tyskland.

Ska försöka skriva litet i taget och SNÄLLA, hör av er med nyheter från Sverige, stort som smått. Har inte läst en svensk tidning elelr hört på svensk radio på över en månad. Jag vill veta ALLT!

Kram från ett 40-gradigt Neapel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Förutom införandet av "trängselskatt" har inte mycket hänt här i semestertider. Det verkar som det blir värre och värre nyhetstorka för varje sommar. Undrar vad Reinfeld håller på med? Han har inte synts till i svenska tidningar under hela sommaren. Snart har väl alla glömt att vi har en statsminister!/Chris